середу, 2 грудня 2020 р.

#НаУрок #вебінар #захистукраїни

 Предмет «Захист України» у школі: 
теоретичні засади, цікаві ідеї, поради для дистанційного навчання

2-го грудня Освітній проект "На Урок" відбувся вебінар. 
Спікером (лектором) якого мав честь бути я.




 


Готуючись до вебінару накреслив для себе наступне -
  Про вебінар (короткий опис)
Спроба розкрити особливості професійної діяльності викладача Захисту України, що визначаються потребами суспільства. Наш предмет не волонтерський проект. Активізація на сьомому році війни – це не пізно?..
План вебінару:

1.     Освітня програма предмета Захист України. Потреба змін, робочі моменти.

2.     Учитель для вчителя, або Навчаємося навчати. Запозичити досвід - підвищити досвід.

3.     Практична складова предмета Захист України в умовах карантину.

 Кому це буде корисно:

учителям предмета Захист України, класним керівникам 10-11 класів, адміністраторам закладів освіти, батькам старшокласників, волонтерам готовим допомагати школам у військово-патріотичному вихованні підлітків, організаторам заходів військово-патріотичного спрямування.

Мета вебінару: підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності викладачів Захисту України відповідно до основних стандартів державної політики у галузі військово-патріотичного виховання, військово-прикладного навчання дітей та молоді. Обмін ефективними інструментами для упровадження новітніх технологій очної та дистанційної форми навчання.

Переглянути презентацію вебінару

Очікувані результати: об’єднання, всеукраїнське методичне об’єднання вчителів ЗУ для вирішення такого нагального питання, як військово-патріотичне виховання, військово-прикладне навчання.

Шляхи оптимізації викладання предмета «Захист України» в умовах дистанційного навчання. Аналіз можливостей, пошук резервів та пропозицій до вдосконалення системи вивчення та поширення кращого досвіду формування громадянина-патріота в умовах сьогодення. 

Детальніше - Програма підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічнихпрацівників


Немає коментарів:

Дописати коментар