пʼятницю, 7 червня 2019 р.

Джерело творчості-2019


Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості» –
свято творчості,  натхнення й безмежної
любові до дітей талановитих педагогів
 

 
 Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості», цьогорічний фінал якого  відбувся 4-6 червня у столиці України, вже має свою славну історію. З успіхом він проводиться з 2005 року. Саме тоді гарну ініціативу Міністерства освіти і науки України активно підтримали Інститут модернізації змісту освіти, Національний центр «Мала академія наук України», Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, Український державний центр позашкільної освіти, Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді.
Цьогоріч керівники гуртків туристсько-краєзнавчого, дослідницько-експериментального, військово-патріотичного,
художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямів позашкільної освіти традиційно пройшли конкурсні випробування  в районах та містах, потім – обласний етап та міський у місті Києві. Нещодавно завершився перший (заочний) тур фінального третього етапу. Журі конкурсу розглянуло й оцінило електронні портфоліо понад 90 учасників. А в номінації «військово-патріотичний напрямок» опрацьовано 17 зі всіх куточків України. І ось нарешті після майже річного марафону довгоочікуваний фінал – очний тур третього етапу.  
ФОТОАЛЬБОМ НАЙКРАЩИХ МОМЕНТІВ конкурсу...

 «Без творчого вчителя не може бути ні нової школи, ні нового суспільства, ні вільної України» О. Захаренко –
таким педагогічним кредом керується один з цьогорічних фіналістів Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості».
Першого дня після урочистого відкриття завданням учасників була самопрезентація. Конкурсанти знайомили зі своїм досвідом та напрацюваннями. Мене цікавлять іноваційні підходи до навчання та вміння знаходити підхід та пробуджувати цікавість у дитини. Такі елементи я побачила і була дуже рада. А ще вразив учасник, який не боїться експерементів та навчає не тільки дітей, а і їх батьків, родичів. 
Головним внутрішнім питанням звичайно було, а чи хотіла б я щоб моя дитина займалась в цього керівника гуртка. Безумовно всі показали хороший рівень гідний звання найкращий! – Олена Раца, Чернівці.

Ось і завершився Всеукраїнський конкурс педагогічної майстерності серед позашкільників "Джерело творчості" в номінації "Військово-патріотичне виховання"
Для мене він був неординарним та специфічним..., адже через незрозумілі нікому причини (халатність??? непрофесіоналізм???) заявка на мою участь не була відправлена... і я пропустив заочний етап... не хочу в цьому пості негативу, тому почну дякувати...
Щиро дякую всім тим, хто зробив можливою мою участь поза конкурсом, я жодної секунди не пошкодував, що приїхав... Цікавий формат, вихід з зони комфорту, все це було потрібно, щоб зробити конкурс святом! Наступного разу тільки за перемогою!!! Бо штурм_обєднує_найкращих
Дякую суперникам... всі дуже круті, різні та професійні. Спостерігаючи та спілкуючись з вами черговий раз надихнувся на подальшу роботу, разом подолаємо, все буде Україна!!!
Складно підібрати слова вдячності суддям.., ви спромоглись на конкурсі створити домашню, гостинну обстановку, в якій конкурсанти почувались, як вдома!
Діти, які допомагали нам в демонстрації фрагменту уроку, активні, дисципліновані... дякую кожному з вас.
Лариса Дейдиш, Вам величезна подяка за організацію етапу та за все, що Ви для мене зробили!
Олена Раца, дякую за Ваш запал! Здається навколо Вас все починає крутитись І за круті фото з етапів!!!
Ну і вітаю переможницю!!! Євгенія Алексєйчук, ти крута і гідна цієї перемоги! Так тримати і успішно провести міський етап Джури!
Тож ми не опускаємо руки, а продовжуємо набирати обертів!
Все буде Україна!!! – Геннадій Поляков, Дніпро.

У мене залишилися чудові враження від участі у всеукраїнському конкурсі "Джерело творчості" в номінації "Керівник гуртка-2019" з військово-патріотичного напрямку. Це і хвилювання і переживання, відчуття радості від участі в конкурсі і від нових зустрічей з колегами. Всі були на висоті, всі професіонали своєї справи, всі показали різні боки нашої спільної, важливою і дуже потрібної роботи - виховання патріотизму, поваги до Збройних Сил, до своєї землі. І не важливо хто зайняв яке місце. Всі ми робимо одну роботу на благо своєї Батьківщини - навчання і виховання дітей та молоді. Хоч ми і були суперниками на конкурсі, але по суті стали друзями. І це дуже добре. Хочу подякувати і привітати всіх учасників конкурсу, членів журі, яке було суворим, але справедливим, чуйним і свідомим. Окреме спасибі організаторам конкурсу: працівникам Міністерства освіти і науки України, працівникам Українського інституту модернізації змісту освіти, керівникам Українського центру національного-патріотичного виховання і багатьом іншим членам організаційного комітету. Вибачте, я не всіх запам'ятав поіменно. А за свій успіх я особливо вдячний тим, хто допомагав і підтримував мене. – Айдин Мамедов, Миколаїв.

 Конкурс #джерелотворчості2019 завершено, емоції зашкалювали. Робота грандіозна. Всім ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!! І сумно вже десь так, ну зовсім трішки... та це не фініш - новий СТАРТ! Зупинятися на досягнутому нікому не дозволено.

Немає коментарів:

Дописати коментар